0754779070 0731618278 0341086369 +3905411480134(IT) +33977553839(FR) +443308080380(UK)  |  Intrebari frecvente  |  Contacteaza-ne

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi

  
  
  
  
 Poze 1500++ Seminte de Paulownia Tomentosa PLUS 100++ Seminte Paulownia Elongata si un BONUS de 50+++ de Seminte Goji Berry(Lycium Barbarum) + 5 seminte de Mimosa Pudica ***LIVRAREA este GRATUITA....Reducere de12% PayPal (Inclus ATONIK pentru GERMINARE)

     
Pin It


1500++ Seminte de Paulownia Tomentosa PLUS 100++ Seminte Paulownia Elongata si un BONUS de 50+++ de Seminte Goji Berry(Lycium Barbarum) + 5 seminte de Mimosa Pudica ***LIVRAREA este GRATUITA....Reducere de12% PayPal (Inclus ATONIK pentru GERMINARE)

Pret vechi: 55 RON Reducere 27%

Pret nou: 39,99 RON

Disponibil in stoc

Pretul nu include cheltuielile de livrare

Super oferta Oferta limitata Puieti lemnificati de Paulownia varsta un an, inaltime intre 2 si 2,5M - 3,99 Euro, mai multe detaliipentru Paulownia Tomentosa sau Paulownia ShanTong.

                                                                                                                               

  Va recomandam si alte pagini de Facebook prietene :

 Lavanda BIO *** Organic Lavender,despre lavanda BIO

Agaricus Blazei Murrill, ciuperca medicinala remediu inpotriva cancerului si al diabetului

NOI VA PUTEM SERVI CU PUIETI LEMNIFICATI DE UN AN LA PRETUL CARE ALTII VAND PLANTUTE VERZI DE CATIVA CENTIMETRII. PENTRU ANUL 2013 PREGATIM O OFERTA DE PUIETI MULT MAI VASTA, AVANTAJOASA SI DIVERSIFICATA PE SPECII SI OFERTE PERSONALIZATE.

 

Cautam directori de scoli din mediul rural sau profesori de biologie, cadre si  persoane cu putere de decizie din cadrul institutiiilor scolare care sunt capabile si pot oferi din timpul lor pentru a beneficia de sponsorizare ce consta in material biologic de calitate pentru sensibiliizarea elevilor in problemele de mediu inconjurator dar totodata pot la fel de bine sa produca copaci pentru a-si decora curtea scolii si de ce nu chiar sa-i puna in vanzare pentru a genera venituri.

Sustinem un autor roman

Oferta gratuita de carte impreuna cu semintele de Paulownia comandate nu modifica cu nimic pretul afisat pe site si nici nu va obliga la alte actiuni, pur si simplu se doreste prin aceasta metoda promovarea unor carti care ar starni cu siguranta curiozitatea generatiilor tinere vis-a-vis de ceea ce se intampla in Dobrogea cu refugiatii din judetele, foste romanesti, Durostor si Caliacra, sau cu nivelul de trai postbelic. Oferta poate fi si refuzata dar pentru a beneficia de ea trebuie sa specificati in "Observatii comanda" titlul dorit alegandu-l dintre cele 5 de pe pagina Carte Gratis

Din pacate nu pot beneficia de promotie Oferta Junior 29.99Ron avand si livrare gratuita, si pachetele de 39,99, in rest vor beneficia toate Ofertele de carte gratuita.

In cazul ca lectura v-a facut placere si doriti sa mai cititi si alte titluri de acelasi autor puteti comanda online de pe siteul  autorul.ro orice carte la numai 15 ron

Despre autor:

Aurel Nicolaescu

Cred cu toată convingerea ca nu mă inşel: cele două carţi ale lui Aurel Nicolăescu reprezintă, judecate şi apreciate de specialişti - oameni, nu roboţi, un caştig de mare importanţă, pentru mai multe domenii ale vieţii omeneşti şi româneşti. O expunere a unui timp care curge, a unui spaţiu, care se înscrie, nu in biata Europă ci în lumea cea mare a sistemului şi galaxiilor - mă refer mai ales la primul volum.
Oricât m-aş însela, cultura noastră de import cu taxe reduse la vamă, ar avea de câştigat, la judecata timpului.
Prin aceste două volume. Mă pun chezaş: MERITĂ ! "                                                 Prof. univ. Dr. Gheorghe Dumitraşcu

Probabil ca va veti intreba ce legatura au cartile scrise de domnul Aurel Nicolaescu cu produsele promovate pe acest site, in mare nici una .

Totusi daca luam in calcul ca sunt cumva povestirile autobiografice usor romantate ale unui tanar autodidact care vine din mediul rural, iubitor de pamant dar si de stiinte exacte, putem spune ca nu este cu nimic prea departe de domeniul in care noi ne desfasuram activitatea. In cartea Copilarie Trista (titlu original- Copilarie in haine funebre) la pagina 17 autorul spune:                                                                                                 

"Dupa ce isi varsa focul plangand ,o lua iarasi curajoasa de la capat. Pentru ca, primavara atunci cand vine, in tara noastra asta draga aduce intotdeauna ceva maret cu sine, mai ales in agricultura, unde esti martor la atatea fapte diverse, la aceasta mare metamorfoza, care te indeamna sa mergi intotdeauna mai departe cu speranta ca poate, in timpul care vine are sa fie mai bine. Iei un bob, il pui in pamant, si din el rasare o planta, diferita de multe altele, pe care o ingrijesti sa creasca mare, vazand cu ochii. Apoi rodeste si se inmulteste si se transforma iarasi in boabe, cu felul lor de viata, incat te uimeste intotdeauna...."

....asa incepe cartea  Copilarie in haine funebre

Eram în anul 1940, prin luna septembrie, într‑un vagon de tren de marfă, care făcea parte dintr‑un convoi de refugiaţi din Cadrilater, judeţele Durostor şi Caliacra.

În vagon se găsea familia noastră, după cum urmează: mama tatălui meu ........citeste mai mult

Pentru mai multe detalii cu privire la aceasta Oferta Limitata si alegerea din lista a  titlului dorit alaturi de pachetul de seminte vizitati  pagina Carte Gratis.

Va multumim si speram ca lectura va va face placere.

 

1500-1600 seminte de Paulownia Tomentosa si o cantitate destul de insemnata, circa 100-150 seminte Paulownia Elongata. aceasta este cea mai simpla si sigura dovada pentru a fi sigur ca intr-adevar sunt doua specii de seminte la dvs in Plic. In plus ca si BONUS VETI PRIMI 50+ SEMINTE Goji Berry care va vor fi suficiente cat sa faceti o mica plantatie. Iar semintele de Mimosa Pudica (Planta senzitiva)  5 seminte va va incanta intotdeauna familia si prietenii prin unicitatea comportametului.

Pentru comenzi cu Livrare Gratuita folositi numai modulul de plata on-line PayPal de mai jos cu valoare de 9 euro(40Ron) Modulul De plata Paypal din meniul siteului calculeaza si valoarea de transportului.

                                                  
                                                               9 Euro

Pentru infiintarea unei plantatii cu oricare din cele doua specii chieltuiti 2400E pentru 660 de plante cu garantie de prindere de 100% plus chieltuielile cu lucrarile de pregtire teren si irigatie.

Puieti leminficati de Paulownia din sezonul 2013 cu radacina nuda preparati de vanzare in vederea plantarii. pana in luna Aprilie.-Mai 2014.

Fiecare colet se vinde insotit si de 500 de seminte De Paulownia.

Puietii au rata de prindere de 100% in conditii normale.in vederea efectuarii tartamentelor si administrarii de fertilizant puteti solicita asistenta telefonic.

Livrarea se face de obicei prin curier Rapid sau se pot ridica de la Pepinierele noastre.

Incepand cu luna Octombrie vom face publica lista cu distribuitorii nostrii din toata tara. Va fi cel putin unul pe fiecare judet.

Pentru detalii despre plantare si poze cu pepinierele noastre puteti vizita si pagina de Facebook https://www.facebook.com/GrowingPaulowniaElongataTomentosaForTimberAndHoney

Atentie!!!! nu se pot face impaduriri pe Fonduri Europene aceasta specie nefiind admisa in lista de specii cu crestere rapida si regenerare naturala. Exista o singura masura care va permite sa acesati fonduri dar numai in cazul in care masa lemnoasa este folosita ca si sursa de energie dar numai cu conditia ca aceasta impadurire sa sustina din punct de vedere o alta ferma deja existenta ca si alternativa la consumul de combustibili fosili sau electricitate sau ca si factor melifer dar in nici un caz pentru expluatarea lemnului alta decat in cazul folosirii ca biomasa.

Pentru sezonul toamna 2013-primavara 2014 estimam o productie de pana la 150.000 de puieti.

In sezonul 2014 pregatim o cantitate mai mare de 350.000 de unitati.

Dispunem momentan de 3000m2 de solarii si 500 m2 de sera incalzita.

Incepand din luna Noembrie vom avea disponibili in cantitati semnificative si puieti la ghiveci forestier(la cerere), si la cub care pot fi plantati tot timpul anului sau transplantati cu 100% rata de prindere.

Nu exista seminte "ACLIMATIZATE" deoarece o aclimatizare naturala se face doar prin invadarea prin inseminare aleatorie cu selectie naturala a indivizilor din specia in cauza treptat, si perioade foarte mari de timp de ordinul miilor de generatii, specia trebuind sa migreze natural din arealul sau.

Copacii de Paulownia autohtoni au fost plantati in anii '70 si nu sunt ajunsi la nivelul celor obtinuti prin incrucisari succesive in ultima vreme. Rezultatele acestor institute horticole sunt net superioare celor din anii trecuti si se reflecta intr-o specii cu crestere mult mai rapida si cu o calitate sporita a masei lemnoase.

Semintele noastre provin din sursa sigura (Institut Horticol) cu certificare fitosanitara.

Copacii plantati in conditii optime pot ajunge la inaltimi de 6 metrii in sezonul 2 dupa ce au fost taiati pentru o crestere cat mai uniforma si cu frunze ce depasesc diametrul de 70 de centmetrii vezi poze... si cu tulpina intre 6 si 8 centimetri la sfarsitul sezonului.

In anumite zone cu o densitate mai mare de daunatori poate fi necesar sa se execute tratamente preventive contra manei, coropisnitelor, fluturilor de varza(omida verde), furnici, viespea neagra, acarieni, etc.(solicita pe e-mail lista cu substante si cele mai ieftine surse de achizitie)

Sunt necesari stimulatori de inradacinare si crestere(solicita pe e-mail lista cu substante si cele mai ieftine surse de achizitie)

Pentru rezultate exceptionale se utilizeaza o serie de ingrasaminte atat organice cat si chimice pe anumite etape de crestere.

Toaletarea excesiva poate afecta insa efectul de fotosinteza si fiecare decide ce metoda va adopta.

Copilii trebuiesc indepartati imediat ce aceasta operatiune se poate face cu usurinta si in siguranta pentru a nu rani coaja deoarece consuma multa energie necesara cresterii pe inaltime si in grosime.

O aclimatizare fortata se face retragand in Luna Noembrie puietul din pepiniera si depozitarea lui cu radacina nuda in saci de plastic in pivnite sau magazii intunecoase cu o temperatura intre 0 si 4 grade pe o perioada de pana la 8 luni sau in cazuri exceptionale chiar mai mult.

Puietii dezvoltati din drajoni de radacina sau din butasi nu au aceeasi dezvoltare ca si cei dezvoltati natural din seminte, fiind usor mai lenti la crestere.

Rezultate deosebite se obtin in sera cu conditia sa existe folie cu facor UV si plasa verde de umbrire 35%.

Factor decident calitatea solului si irigarea moderata, nu trebuie sa inecam plantele in apa deoarece nu mai dezvolta o radacina pivotanta. in conditii de irigare usor peste media normala a precipitatiilor anuale dezvoltarea pe adancime in al doilea sezon este decisiva pentru succesul plantatiei.

In aceasta toamna implinim 4 ani de cand experimentam acest domeniu si inca ne lovim de multe situatii necunoscute.

Copacii "hibrid special conceputi in laborator pentru Romania" ar trebui sa fie o multitudine deoarece conditiile pedoclimatice din tara noastra sunt extrem de variate de la zona la zona chiar pe distante scurte, iar crearea unui hibrid special este exclusa. In caz ca este adevarat ar trebui sa fie hibrizi pentru fiecare zona din Romania.

Noi germinam semintele in conditii normale, intervenim doar preventiv din punct de vedere al fitoprotectiei. Indivizii cu calitati slabe sunt eliminati.

Un alt aspect al impaduririlor cu material genetic clonat:

1. se afecteaza pe termen lung biodiversitatea speciei si propagarea naturala se exclude in detrimentul mediului inconjurator.

2.Clonele sunt rezultatul inradacinarii fortate de tesut care genereaza indivizi cu caracteristici identice stiut find ca nu toti arborii dintr-o specie detin aceeasi mostenire genetica pot fi afectati in masa de anumiti danunatori in special fungi.

3.Costul exagerat

Evident ca fiecare este liber sa adopte pentru o impadurire solutia care-l avantajeaza cel mai mult

Va putem consilia cu achizitia de materlale de cea mai buna calitate si pret pentru infiintarea plantatiilor sau pepiniere direct  direct de la importatori.(furtune de irigat, turba , alveole, fitoprotectie, folii solarii sau srere incalzite)

0754779070 0731618278 0341086369 +3905411480134(IT) +33977553839(FR) +443308080380(UK) - Comenzi telefonice
Monday-Monday, 08:00-22:00

 


Detalii produs


Categorie: Seminte Paulownia Tomentosa

Greutate produs: 0.04 kg.


  
  
  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?

  


  

Produse noi